VA

DV-502

Функционален часовник. CEMOS камера и микро - DVR. Video recording VGA 640x480 Avi format. 25fps(слики во секунда). Рhotograph function high resolution 1.3 Mpixel. Li-Batteray-со полнење на USB или на адаптер 220v. 4GB меморија