VA

DV-101A

SPORT камера и микро - DVR. Video recording VGA 640x480 Avi format. 25 fps(слики во секунда). Рhotograph function high resolution 1.3 Mpixel. Batteray-со полнење на USB или на адаптер 220v. 4 GB меморија