FW-KP

CROW

Безжична Тастатура

FAST GUARD

CROW

Procesor 4Ch.

FW-MAG 1

CROW

Безжичен магнетен детектор

FW2-NEO-8F

CROW

Безжичен PIR детектор

FW-SMK PP

CROW

Безжичен ПП оптички детектор

HELP 5D

BSM

2 канален приемник со 2 далечински

HELP 6

BSM

4 канален приемник со 2 далечински

RMT 6

BSM

4 канално далечинско за HELP 6

FW RMT-8F

CROW

Далечински контролер FW CROW

FW2- TRANS 8F RX

CROW

Безжичен Приемник

RMT 5

BSM

2 канално далечинско за HELP 5

RIS 2 Tx

BSM

Трансмитер во метална кутија за 2 канали 5Km

RIS 2 Rx

BSM

Ресивер во метална кутија за 8 канали / 4xTx

FW-SIREN2

CROW

Безжична сирена со приемник, батерија, и control-bord за сирена 8FW tx/Rx