NEO

CROW

PIR детектор со вградени EOL отпорници

GSM Adapter Mini

VA

Се користи како додатен модул за алармна централа или како самостојана алармна централа со

ABO-20F

AILIF

ABO-20F Фотокелии бим 15м, 12/24V, -25℃~+55℃ 4 channel Frequency adjustment Anti false al

ABO-10F

AILIF

ABO-10F Фотокелии бим 10м 9-16V, -25℃~+55℃ Frequency adjustment, Anti false alarm under s

ABO-5L

AILIF

ABO-5L Фотокелии бим 5м со рефлектор - огледало 11-28V Retroreflective infrared detector,

ABT-100S

AILIF

ABT-100S БИМ детектор до 100м Digital circuit,with higher sensitivity and low false alarm

ABT-100F

AILIF

ABT-100F БИМ детектор до 100м Strong anti-interference ability, 4 channel of frequency ad

ABE-100

AILIF

ABE-100(NEW) БИМ детектор до 100м New 3 beams active infrared detector Unique design of th

ABH-150L

AILIF

ABH-150L БИМ детектор до 150м 4 beams active infrared detector, Adjustable beam interdicti

ALF-04B(60)

CROW

ALF-04B(60) 4 бим до 60м 4 Channel of frequency adjustment mutual active infrared fence d

ALF-06B(100)

AILIF

ALF-06B(100) 6 бим до 60м 4 Channel of frequency adjustment mutual active infrared fence

ALF-P456

CROW

Детектор за кршење стакло ALF-P456

LM-106/ BS1

VA

Сирена надворешна LM-106/ BS1, двојно оклопена со флешер со опција за акумулатор. Работен

ES-629

VA

Внатрешна сирена, ES-629, 6-15VDC, 600mA, 110±3 Db ( звучник )

LD 95/103

VA

Внатрешна сирена LD 95/103 со стробо светло.

ALF-06C(100)

AILIF

ALF-06C(100) 6 бим до 60м 4 Channel of frequency adjustment active infrared fence detecto

GSM GATE RTU5024

ANC

Контролер за врата